Menu

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Plantenbak.nl:


Bestellen: 
Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail met een orderbevestiging. 

Betaling: 
U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

iDEAL

PayPal

Overboeking

Pinnen en contant (alleen bij afhalen)


Bezorgen:
 
Alle bestellingen worden z.s.m. afgeleverd. Uw bestelling wordt op een goed bereikbare plaats direct naast de vrachtwagen afgeleverd. Voor het verder verplaatsen dient u zelf zorg te dragen. Plaatsing in uw tuin of onder bijvoorbeeld de carport gebeurt in overleg met de chauffeur. Hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is.
Beschadigingen bij aflevering: dient u binnen 24 uur na aflevering schriftelijk aan ons te melden voorzien van fotomateriaal.

Retourneren:
De door u bestelde artikelen kunnen binnen 8 dagen geretourneerd worden. Daarmee ontbindt u de aankoop van het artikel en heeft u recht op terugbetaling van uw bestelling. De bezorgkosten worden hierbij niet terugbetaald. U kunt uw bestelling alleen retourneren indien het artikel compleet, onbeschadigd en ongebruikt is. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Het is mogelijk uw retour te zenden artikelen door ons te laten ophalen. Hiervoor berekenen wij de werkelijke transportkosten. Deze dienen vooraf betaald te worden. 

Opnieuw verzendkosten maken wegens het opgeven van verkeerde adresgegevens:
Plantenbak.nl is niet verantwoordelijk voor het opgeven van een door u onjuist opgegeven afleveradres. Bij het opnieuw opsturen van een bestelling worden er opnieuw verzendkosten berekend.

Artikelen ruilen:
Mocht een gekocht artikel niet helemaal aan uw verwachting voldoen, dan kunt u het artikel binnen 8 dagen ruilen. Voorwaarde is wel dat de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en compleet zijn. Alle bezorgkosten komen voor uw rekening.
Let op: artikelen die niet in ons standaardassortiment staan, maar speciaal voor u besteld dan wel gemaakt zijn, kunnen niet worden geretourneerd of geruild. 

Kleur en afmetingen: 
Plantenbak.nl verkoopt ook plantenbakken die gemaakt zijn van natuurproducten (bijvoorbeeld van hout). U dient daarom altijd rekening te houden met eventuele kleine maat en/of kleurverschillen. Nieuwe onbehandelde houten artikelen worden in eerste instantie vlekkerig als ze nat worden na verloop van tijd gaat het hout vergrijzen.

Persoonlijke gegevens: 
Plantenbak.nl neemt de gevraagde gegevens tijdens het bestelproces op in haar klantenbestand. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het bezorgen van uw bestelling en de controle van betalingen. U ontvangt geen reclame- of andere communicatie-uitingen van Plantenbak.nl. 

Aansprakelijkheid: 
Plantenbak.nl stelt zich niet aansprakelijk voor het onjuist plaatsen en/of aansluiten van de artikelen, zoals plantenbakken met verlichting enz. 

Prijzen: 
Al onze prijzen zijn inclusief 21 % BTW, 

Klachten:
 
Plantenbak.nl probeert uiteraard klachten te voorkomen. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan lossen we dat graag op en proberen we ervan te leren. Bent u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden over uw product of over onze werkwijze, dan horen we dat graag. Meld uw klacht via info@plantenbak.nl of via 0577-459579 (hierbij altijd het modelnummer en ordernummer vermelden) We zoeken dan uiteraard naar een passende oplossing en informeren u zo snel mogelijk over de afhandeling van uw klacht. 

Vragen: 
Heeft u vragen over onze Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op via info@plantenbak.nl of telefonisch 0577-459579.