Menu

De ronde bloembak kennen we allemaal wel. Het zijn de meest traditionele met een klassieke vorm. Tegenwoordig zijn ze niet meer zo standaard. Wij hebben ronde bloembakken met een modern tintje, die dus bij de moderne tuin van nu past. Wij hebben ze in verschillende kleuren en afmetingen.

Heeft u strakke design tuin dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het materiaal metaal of kunststof bloembak rond, zoals de Plantenbak Plants First Choice Cascara bol glans rond.

Heeft u veel gebruik gemaakt van hout en houdt u meer van een klassiek uitstraling, dan zou u bijvoorbeeld voor een houten of keramiek  ronde bloembak gaan. Voor het houten assortiment kunt ook kiezen uit vaatachtige ronde bloembakken van hout, wat ook uitstekend geschikt voor een terras, Plantenbak op liggers.

Bij ons hebt genoeg keuze in vormen en kleuren, of u nou een hoge ronde bloembak wilt of een lage bloembak. Bij ons vind je alles soorten ronde bloembakken. Daarnaast kunt u de bloembak rond ook op het balkon plaatsen, hou daarbij goed rekening met de afmeting.

Bekijk nu het aanbod van de bloembak rond. Heeft u hulp nodig bij de keuze of wilt u gewoon info, neem dan snel contact op, dan helpen wij u verder