Menu

Hebt u een prachtig terras in uw tuin of voor uw bedrijf? Heeft u het gevoel dat het er nog niet compleet uitziet? Plantenbak.nl heeft de perfecte aanvulling. Creëer een prettige sfeer met onze bloembakken terras. Het zal meteen voor een ander uiterlijk zorgen.

Er is een breed assortiment bloembakken terras beschikbaar. Of u nou voor een ronde of vierkante wilt gaan, wij hebben het. Er zijn vele uitvoeringen en er zal altijd één bij het design van uw terras passen, door middel van de verschillende materialen die wij gebruiken.

Heeft u een terras van groot formaat, dan kunt u een ruime bloembak aanschaffen voor uw bloemen of grote planten. Voor een wat meer bescheiden terras van formaat, zijn er ook bakken die lekker weinig ruimte in beslag nemen, maar toch voldoende oppervlakte hebben.

Houten bloembakken terras

Voor een de bloembakken terras heeft u keuze uit verschillende soorten materialen als, keramiek, kunststof en metaal. Voor een terras zie je echter dat vaak de keuze wordt gemaakt voor hout. Onze houten bloembakken terras zien er robuust uit, zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam, zodat u er lang van kan genieten op uw terras. Vaak heeft een terras samen met hout, een houten bloembak is dan een perfecte toevoeging. Het heeft een classic uiterlijk en geeft een huiselijk en warm gevoel.

De verschillende houtsoorten die wij gebruiken voor de bloembakken terras zijn o.a.:

  • Eikenhout
  • Kastanje hout
  • Vurenhout
  • Hardhout

Elke houtsoort geeft weer net een andere uitstraling en zodoende kunt u de keuze maken die het beste bij het uiterlijk van uw terras past. Heeft u hulp nodig bij uw keuze, dan helpen wij u daar graag bij. Bekijk nu alle designs en wij zorgen dat uw terras er nog aantrekkelijk uitziet! Bestel snel en wij verzenden gratis boven de € 75.00.