Menu

Met een grote bloempot kan je een echte blikvanger in je tuin of interieur plaatsen. Het kan een hoek opvullen in je tuin, of een grote ruimte in je huis meer sfeer geven. Veel mensen denken dat dit erg massief en grof oogt, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn!

Een grote bloempot om ruimte te vullen

De meest eenvoudige en mooie manier om een (loze) ruimte in je woonkamer of tuin te benutten, is met een prachtige grote bloempot. Een grote tuin kan soms wat koud of saai aanvoelen als er veel lege ruimte is. Door bijvoorbeeld een mooie grote bloempot achterin de tuin te plaatsen, breek je de strakke lijn, en breng je sfeer. Door hem meer centraal te plaatsen, oogt de tuin veel knusser en kan je met de inhoud ook nog eens opvallend groen of kleur aanbrengen. Kies je voor een flink formaat in je woonkamer, dan kan je er ruimtes mee van elkaar scheiden, of moeilijke hoeken en plekken voorzien van mooie decoratie.

Een blikvanger in je woonkamer

Uiteraard hoeft een grote bloempot niet alleen te dienen als vulling. Door de juiste variant te kiezen, kan je er een echte blikvanger van maken. Kies je de bloempot groot genoeg, dan kan je er ook zonder vulling een echt decoratiestuk van maken. Maar ook de keuze voor een neutrale grote versie kan zorgen voor een blikvanger, door er een prachtige plant of bloem in te plaatsen.

Combineer met grote of kleine planten en bloemen

Aangezien de bloempot groot is, hoef je niet per se een grote plant of bloem in de pot te plaatsen. Wil je de aandacht vooral op de grote bloempot hebben, gebruik dan een lage plant, of een bloem met niet te felle kleuren. Heb je een mooie hoge ruimte, en wil je deze breken, plaats er dan een plant in die de hoogte in gaat. Kijk met deze tips en inspiratie eens naar de opties die we in de webshop aanbieden. We weten zeker dat je elk gewenst effect hiermee kunt creëren.