Menu

Houten plantenbakken hebben een duurzame, robuuste en warme uitstraling. Een houten bloembak in uw tuin trekt direct de aandacht en geeft sfeer aan uw tuin. In ons assortiment vindt u zowel kleine als grote plantenbakken. Door de talloze mogelijkheden kunt u bij ons altijd een geschikt exemplaar vinden dat past bij uw tuin en uw persoonlijkheid. Bekijk ons aanbod hieronder en laat u inspireren.

Verschillende houtsoorten

In ons assortiment vindt u houten plantenbakken van verschillende houtsoorten, waaronder kastanjehoutvurenhout en hardhout. Elk houtsoort heeft zo zijn eigen uitstraling en kenmerken. Wat deze houtsoorten gemeen hebben is dat ze net een beetje extra uitstraling geven aan uw tuin of terras.

Houten plantenbakken online bestellen

In onze webshop kunt u eenvoudig zelf uw houten plantenbakken uitkiezen en bestellen. Gebruik het filter aan de linkerkant van deze pagina om de plantenbak van uw smaak te kiezen. Gaat u liever voor een ander materiaalsoort dan hout? Ook dan bent u bij plantenbak.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook bloemenbakken vervaardigd uit keramiekkunststof of metaal. Alle producten in ons assortiment zijn kwaliteitsproducten, aangeboden tegen een scherpe prijs.