Menu

Grote plantenbakken zijn niet voor elk interieur weggelegd. De afmetingen zorgen ervoor dat het lastig is om ze op andere plaatsen te zetten, en ze trekken direct de aandacht naar zich toe. Bloempotjes zijn daarentegen makkelijk op andere plaatsen te zetten om een nieuwe uitstraling te creëren, en ze kunnen overal in huis worden geplaatst.

Ruime keuze bloempotjes in alle formaten.

Gelet op de mogelijkheden van kleine bloempotjes, hebben we ervoor gezorgd dat we een ruim aanbod hebben voor elk soort interieur. Uiteraard is er de optie om te kiezen voor een klassiek bloempotje, klein en rond, zoals je ze meestal ziet. Wil je eens iets anders, dan hebben we ze in felle kleuren van Artstone, met unieke designs zoals de Capi uitvoeringen, of als smalle bloembak, waardoor je er in de breedte meer in kunt plaatsen.

Bloempotjes combineren

Het voordeel van kiezen voor meerdere bloempotjes, ipv een grote of lange plantenbak, is de mogelijkheid om te combineren. Je kunt ervoor kiezen om ze samen te plaatsen, en dan bijvoorbeeld in elke smalle bloembak een andere plant of bloem te stoppen, maar ook om compleet verschillende bloempotjes te gebruiken. Plaats in de ene hoek van de kamer een smalle bloembak met structuur in het design, en in de andere hoek een klassieke ronde waarbij de plant de hoofdrol krijgt. Je kunt heel simpel elk deel van je interieur zijn eigen uitstraling geven.

Varieer in formaten

Het makkelijke van het gebruik van een smalle bloembak, of diverse vormen bloempotjes, is dat je ook in de formaten kunt variëren. Door bijvoorbeeld kleine variaties in de afmetingen te gebruiken, kan je een speels effect krijgen, dat ook diepte en sfeer creëert. Neem eens een kijkje bij de diverse bloempotjes die we in ons assortiment hebben. Mocht je specifieke producten zoeken, neem dan zeker even contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!