Menu

Polyester plantenbakken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Een opvallend kenmerk van polyester bakken is de dubbel omgezette bovenrand. Deze rand zorgt voor een luxe en tijdloze uitstraling. De plantenbakken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, soorten en kleuren. Beplant de bloembakken met mooie bloemen en creëer in een handomdraai een gezellige sfeer in uw huis en/of tuin.

Online polyester bakken bestellen

Bij ons kunt u eenvoudig uw nieuwe polyester plantenbak online bestellen. Door ons ruime assortiment vindt u altijd het product dat bij u past. Uw bestelling kan bij u thuis bezorgd worden, maar u kunt er ook voor kiezen om uw producten bij ons af te halen. Gebruik het filter aan de linkerkant van deze pagina om de plantenbak te vinden die u zoekt. De levertijd van de polyester plantenbakken is afhankelijk van de gewenste kleur, polyester kan niet geretourneerd worden i.v.m. krasgevoeligheid.
Heeft u toch liever een bloemenbak van een ander materiaalsoort? Ook dat vindt u in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook nog prachtige bloembakken van keramiekmetaal of hout.

Heeft u een andere maat nodig, neemt u dan contact op via het contactformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!