Menu

Fiberstone Platinum silver puk S

  • Merk: Pottery Potts
  • Productcode: 6FSTPPUS2
  • Levertijd: 2 - 5 werkdagen
49,37

De strakke vormgeving, het lichte gewicht, het fraaie natuurlijke uiterlijk, de weersbestendigheid en het zeer sterke materiaal....dat zijn de succesfactoren van de Fiberstone collectie van Pottery Pots (PP)

Informatie: Pottery Pots Fiberstone, op traditionele wijze handgemaakt van glasvezel, versterkt met steengruis, in een verhouding van 35-65%. Het steengruis zit aan de buitenkant van de plantenbak. Hierdoor hebben deze artikelen dan ook een 100% natuurlijke uitstraling! Elke bloempot of plantenbak , heeft zijn eigen individuele karakter. Toch blijven de kleurschakeringen beperkt. Eenvoudig in het onderhoud, één- tot tweemaal per jaar speciale olie aanbrengen, en de staat van "nieuw" komt weer helemaal terug. Olie alleen te gebruiken voor kleur 01 zwart.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De platina collectie is, zoals de naam al aangeeft, de meest exclusieve collectie binnen het aardewerk potten assortiment.
De platina afwerking is uniek in combinatie met ons sterke fiberstone materiaal. Dit is een verzameling van puur in het oog springende
luxe potten gemaakt van hoogwaardig materiaal met een uitzonderlijke afwerking.

Afmeting specificaties

Hoogte
15 cm
Diameter
15 cm
Gewicht
0.6 kg

Algemene specificaties

Merk
Pottery Potts

Product design specificaties

Materiaal
Composiet Fiberstone Hoogglans
Kleur
Zilver