Menu

Met een schutting bloembak wordt meestal een hangende bloembak bedoeld, die in de tuin of op het balkon opgehangen kan worden. De meest geschikte bloembakken voor aan de schutting zijn de brede langwerpige, waar meerdere planten of bloemen naast elkaar in passen.

Een bloembak voor elke schutting

De schutting staat vaak alleen maar in de tuin om het zicht van de buren te ontnemen, of om de grens van de tuin aan te geven. Meestal zijn het de versies met horizontale planken, die om en om aan weerszijden van de staande balken worden bevestigd. Deze uitvoeringen zijn uitermate geschikt voor een schutting bloembak. Dankzij de klemmen van de houder zijn bloembakken voor aan de schutting makkelijk aan de horizontale planken te hangen. Bij de andere versies is dit helaas niet mogelijk, en kan de schutting bloembak alleen aan de bovenzijde worden gehangen.

Maak de schutting een onderdeel van de tuin

Ook al staat de schutting er vaak alleen vanuit praktische overweging, hij kan eenvoudig worden omgetoverd tot een sfeervolle toevoeging aan de tuin. Door bijvoorbeeld met een bloempot de schutting op meerdere plaatsen te voorzien van kleurrijke bloemen, of een mooie brede schutting bloembak te vullen met meerdere planten, kan je de aandacht van de schutting zelf wegnemen.

Bloembakken tegen de schutting plaatsen

Indien u liever geen schutting in de tuin had gehad, maar juist liefhebber bent van veel groen, dan is het een perfecte oplossing om bloembakken tegen de schutting te plaatsen. Door een mooie hoge plant of prachtige bloemen in de bak te plaatsen, kunt u de schutting aan het zicht onttrekken.

Kies uit onze ruime collectie bloembakken

Gebruik de opties aan de linkerzijde van de pagina, om aan te geven aan welke eisen de bloembak dient te voldoen. Kies voor kleine ronde afmetingen om te kijken met welke bloempot de schutting het beste kan worden opgefrist. Mocht u er niet uitkomen, dan staan we uiteraard klaar om advies te geven via mail of telefoon