Menu

Wilt u graag meer groen toevoegen, maar heef u niet meer zoveel ruimte? Geen probleem! Doe dit door middel van onze plantenbakken. Wij hebben passende plantenbakken voor vrijwel alle ruimtes. Zo hebben wij en ruimtebesparende smalle plantenbak. Lees hier verder over hoe u dit perfect kunt integreren.

Smalle plantenbak voor binnen en buiten

Als u wat minder oppervlakte hebt te besteden en toch graag het interieur extra sfeer wilt geven, dan kan dit met onze smalle plantenbak. Deze is zowel voor binnen als voor buiten geschikt. Deze plantenbak is de oplossing voor u, ze nemen niet veel ruimte in beslag en ondanks de smalle vorm is het een zeker eye-catcher. De smalle plantenbak is verkrijgbaar in vele varianten, zodat er altijd wel één is die bij het design van uw woning of tuin past. Zo heeft u de keuze uit verschillen vormen en hoogtes. Daarnaast bestaan de plantenbakken uit verschillen materialen. Zo past hout wellicht bij een wat meer klassiek uitstraling en aluminium bij een wat meer moderne tuin.

Fleur uw tuin op en bestel!

Wacht niet langer en bestel uw smalle plantenbak bij Plantenbak.nl! Bekijk hierboven de opties en maak het zo gek als u zelf wilt. Als u er zelf niet helemaal uitkomt en wilt u graag hulp of advies, dan helpen wij u graag verder. Samen komen we er dan wel uit!