Menu

Aangezien wij kiezen voor kwaliteit, zijn wij o.a. aanbieder van Adezz plantenbakken. Deze leverancier van hoogwaardige producten heeft een zeer uitgebreid assortiment, en gebruikt kwalitatieve materialen om alle Adezz plantenbakken stuk voor stuk topstukken te maken.

Materialen Adezz plantenbakken

In de fabriek van Adezz kunnen ze werken met de volgende hoogwaardige materialen: hardhout, polyester, cortenstaal, aluminium en polymeerbeton. Dat betekent dat ze voor elke smaak wel een product in het assortiment Adezz bloembakken hebben. Van klassiek tot aan modern en design komt u tegen in de collectie.

Design van de producten

Bij Adezz hebben ze een zeer duidelijke indeling van de producten. Door specifieke lijnen uit te brengen, met eigen unieke namen, is het erg makkelijk om Adezz bakken en potten te vinden die bij elkaar passen. Kies bijvoorbeeld voor een specifieke lijn, en bestel meerdere afmetingen van de Adezz bloembakken, om een unieke uitstraling te krijgen, zonder de eenheid te verliezen.

Bent u op zoek naar een minder standaard ontwerp? Kijk dan eens naar producten uit de Organ of Shape serie. Liever toch klassiek? Bekijk dan de Buxus of Canna lijn eens!

Adezz Cortenstaal

Binnen het assortiment, zijn de Adezz cortenstaal plantenbakken zeer geliefd. Cortenstaal is een staalsoort met een aparte legering, waardoor deze een mooie uitstraling heeft, en er geen aparte behandeling nodig is om deze mooi te houden. Bekijk de Adezz cortenstaal producten in onze webshop, en u zult zien wat we bedoelen met mooie uitstraling!

Bekijk de mogelijkheden van Adezz in onze shop

In onze webshop hebben wij een zeer uitgebreide selectie Adezz plantenbakken en Adezz bloembakken. Bent u al bekend met een serie, en zoekt u hier meer producten van? Gebruik dan de zoekfunctie om direct de juiste lijn te bekijken. Mocht u onverhoopt iets niet kunnen vinden, neem dan even contact op, aangezien wij alle soorten Adezz bakken in elke Adezz potmaat voor u kunnen bestellen.