Menu

Bent u opzoek naar een hoge bloembak? Ons assortiment hebben wij ook de langwerpige bloembak. Deze zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en uitvoeringen van verschillende materialen. Een bloembak langwerpig heeft over het algemeen een chique uitstraling, het straalt klasse uit.

De bloembak langwerpig hebben we in een vierkante vorm en ronde vorm. Zo kunt u de keuze maken welke het beste past bij het design van uw interieur. De bloembak langwerpig is uitermate goed geschikt voor lange bloemen en planten, al kunt u er ook korte kwijt.

Een hele bijzonder is de Pure® Soft Round High LED Light Transparent. Deze bloembak langwerpig is voorzien van Led verlichting. Dit voegt voor uw tuin of terras mooie verlichting toe in de wat donkere avonduren, dit zorgt voor prachtig zicht van uw tuin. Het is van kunststof gemaakt en behoeft weinig onderhoud.

De bloembak langwerpig is ook uitstekend geschikt voor hangplanten. Bekijk nu ons assortiment en stel zelf de perfecte bloembak samen. Gratis verzending boven de € 75,00.