Menu

Er zijn vele soorten bloembakken. De keuze is zo groot, omdat geen enkel interieur binnen of buiten bijna hetzelfde is. Zo kunt u de keuze maken die het beste bij het design van uw tuin of balkon past.

Als u opzoek bent naar een mooie rechthoekige bloembak of plantenbak, dan hebben wij een ruim assortiment voor u. De bloembak rechthoek hebben we in verschillende soorten maten, kleuren en materialen, zodat dit perfect aansluit bij het design van uw tuin of balkon.

De bloembak rechthoek biedt voldoende ruimte voor veel bloemen of grote planten. We hebben lage en hoge. Bijvoorbeeld de Plantenbak op hoogte PL4 , een mooie uitkomst om te zaaien en te oogsten van kruiden, zo hoeft u niet constant te bukken en brengt het veel gemak met zich mee.

Mocht u opzoek zijn naar een rechthoekige bloembak voor uw balkon, dan hebben wij prachtige bakken die licht van gewicht zijn. Daarnaast nemen ze ook weinig ruimte in beslag, zoals de Fiberstone Balcony grey S.

Rechthoekige bloembakken zijn ook goed te gebruiken voor hangplanten. Een bloembak rechthoek die licht van gewicht is kan opgehangen worden, tegen een schutting of op een balkon. Op manier kunt uw tuin bijvoorbeeld al een heel ander uiterlijk geven, gecombineerd met hangplanten.

Bekijk het assortiment voor de rechthoekige bloembak op uw gemak, zodat u de juiste keuze maakt, wij kunnen u hierin uiteraard ook adviseren.