Menu

Elk seizoen zijn er nieuwe trends op het gebied van planten- en bloembakken. Daarnaast heeft iedereen een persoonlijke smaak, en is elk interieur en tuin anders. Om er voor te zorgen dat u bij ons altijd de juiste bloembak vindt, hebben wij een uitzonderlijk grote en uiteenlopende collectie voor u samengesteld.

Bloembakken in elk formaat

Het formaat van de bloembak is vooral afhankelijk van de ruimte die beschikbaar is in de tuin, of op het balkon. In een grote ruime tuin is het mooi om gebruik te maken van grote bloembakken die niet wegvallen in de ruimte. Op het balkon is het vaak belangrijk dat de bloembak niet te veel ruimte in beslag neemt, maar wel een mooie aanvulling is voor de sfeer. We hebben daarom bloembakken van enkele centimeters, tot aan enkele meters breed!

Een bloembak voor elke smaak

Het formaat is vooral een praktische overweging bij de aanschaf van een bloembak. De uitstraling, kleur en het materiaal zijn vooral persoonlijke voorkeur. Of het nu gaat om een strakke tuin die schreeuwt om een aluminium design bloembak, of een landelijke tuin waar een houten bloembak perfect past, u vindt ze in onze collectie.

Unieke bloembakken op maat gemaakt

Naast het aanbod dat u in onze webshop vindt, is het ook mogelijk om maatwerk bloembakken te bestellen. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen ervoor dat de bloembak compleet naar uw wensen en smaak wordt samengesteld!

Makkelijk online een bloembak bestellen

U kunt in onze webshop eenvoudig filteren om erachter te komen welke bloembakken het beste bij uw wensen passen. Heeft u uiteindelijk de perfecte bloembak gevonden, dan is bestellen zeer eenvoudig. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we de bloembak z.s.m. bij u afleveren, en kunt u altijd bij ons terecht met vragen over de bestelling of bezorging.