Menu

Op het balkon is de ruimte vaak beperkt, en kiezen de meeste mensen voor bloembakken voor aan het balkon. Naast deze handige hangende bloembakken, is het echter ook goed mogelijk om een staande versie te plaatsen, die niet te veel ruimte in beslag neemt.

Bloembakken voor aan het balkon

Als je langs appartementen of flats loopt, zie je vaak dat mensen bloembakken aan balkon hangen. Het voordeel is dat je geen ruimte van de vloer in beslag neemt, maar de keuze is vaak wel beperkt. De meest bekende bloembakken voor aan het balkon, zijn de lange rechthoekige, waar meerdere bloemen of planten naast elkaar in passen. Dankzij slimme ophangsystemen, is het echter ook prima mogelijk om andere vormen bloembakken aan balkon te hangen. U kunt uiteraard bij ons terecht voor de hangende oplossing, maar het is goed om te overwegen of een van de andere soorten niet beter bij uw smaak past.

Diverse bloembakken voor balkon

Bij de zoektocht naar bijvoorbeeld bloembakken balkon, komt u waarschijnlijk vooral de bovengenoemde versie tegen. Vaak gekozen uit praktisch oogpunt, i.v.m. ruimte. Vaak is het echter zo dat er veel loze plekken ontstaan op het balkon, door de plaatsing van meubels etc. De hoeken kunnen dan prima worden benut met een balkon bloembak. Doordat ze in diverse vormen en afmetingen te verkrijgen zijn, passen de bloembakken balkon vrijwel in elke situatie.

Maak van het balkon een echte tuin

Door de hangende balkon bloembak te combineren met andere bloembakken voor balkon, is het eenvoudig om de ruimte om te toveren naar een sfeer die niet onderdoet voor een echte tuin. Stop bijvoorbeeld mooie volle bloemen of planten in de hangende bakken, en zet hoge groene planten en bloemen in de staande bloembakken voor balkon. De groene sfeer zorgt ervoor dat je niet meer doorhebt dat je op je balkon zit!

Bekijk het assortiment in onze webshop

Gebruik de filters aan de linkerzijde om te zien welke bloembakken balkon geschikt zijn. Uiteraard zijn er de nodige verschillen in ruimte, waardoor de keuze van de balkon bloembak voor elke situatie anders is. We zijn er van overtuigd dat ons aanbod u nieuwe inzichten zal geven bij uw keuze in bloembakken voor balkon.