Menu

Kies je voor een strakke tuin met mooie tegels, dan mis je vaak het gevoel van een echte tuin. Groen en mooie kleuren van planten en bloemen horen bij het buitengevoel. Met de juiste bloembakken voor buiten los je dit probleem eenvoudig op. Laten we eens kijken wat buitenbloembakken voor je tuin kunnen doen.

De hedendaagse inrichting van de tuin

Vroeger zag je vooral veel gras, aarde, en planten. Tegenwoordig kiest men echter veel vaker voor praktische oplossingen met mooie grote tegels. Alhoewel dit er erg strak en modern uit ziet, mist het gezellige gevoel van planten en bloemen. Door bloembakken buiten te plaatsen breng je de levendigheid weer terug.  Combineer bijvoorbeeld grote bloembakken voor buiten met subtiele kleine buitenbloembakken die in vele kleuren verkrijgbaar zijn, en de tuin ziet er geheel anders uit.

Combineren met binnen

Het voordeel van de ruimte keuze die er tegenwoordig is bij het kiezen van een binnen en buiten bloembak, is het betrekken van de tuin bij het interieur. Door te kiezen voor een buiten bloembak in dezelfde kleur of vorm als die van binnen, creëer je een mooie overloop de tuin in. Dankzij de materialen waarmee gewerkt wordt, zijn veel bloembakken buiten en binnen te gebruiken, en kan je dus exact dezelfde types gebruiken.

Formaat van de bloembaken

Het formaat van de bloembak kan een grote invloed hebben op de buitenruimte. Kies je voor mooie grote buitenbloembakken, dan trekt het de aandacht als je vanuit binnen de tuin in kijkt. Wil je liever niet dat de focus op de tuin komt te liggen, dan is het verstandiger om met een subtiele kleine buiten bloembak te werken, die je vaker terug laat komen. Bedenk voordat je kiest voor bepaalde soorten bloembakken voor buiten dus eerst waar jij de nadruk op wilt leggen.

Bekijk de mogelijkheden

Bloembakken buiten of binnen plaatsen is altijd een verrijking voor je tuin of interieur. Met de makkelijke manier waarop je in onze webshop je wensen aan kunt geven, heb je zo de juiste producten geselecteerd. Bekijk wel goed of de bloembakken geschikt zijn voor buiten als je op zoek bent naar een mooie aanvulling voor je buitenruimte.