Menu

Bent u opzoek naar een echte eye-catcher voor in de tuin, balkon of voor op het terras? Dan hebben wij prachtige grote bloembakken buiten. Dit zijn lange bloembakken of brede bloembaken of een combinatie van beiden. Bloembakken zijn meer dan alleen simpele bakken om bloemen of planten in te zetten. Wij hebben alles soorten designs, van klassiek tot moderne bloembakken groot. Onze grote buitenbloembakken hebben wij ook in verschillende soorten materialen. Elke materiaal voegt weer wat anders toe aan het uiterlijk van de grote buitenbloembakken.

In de grote bloembakken tuin kunt u de keuze maken uit verschillende vormen. Water past er precies bij uw tuin of terras? Wij hebben ronde bloembakken groot, vierkante en nog meer soorten. Daarnaast zijn ze in verschillende afmetingen verkrijgbaar, hoog of laag. Dit kunt u aangeven bij de selectie, waar het is aangegeven in het aantal centimeters.

Bloembakken groot is ook uitstekend geschikt voor grote planten. De grote bloembakken buiten staan namelijk erg stabiel op de grond, waardoor ze een goed gewicht kunnen dragen. De grote bloembakken tuin zijn dus goed in te zetten grote bloemen, planten of een combinatie van.

De grote bloembakken buiten zijn natuurlijk prachtige dingen om te zien en ze zijn ook erg praktisch. Waar u wel rekening mee dient te houden zijn de lange bloembakken. Ze zullen een grote toevoeging zijn aan uw tuin , balkon of terras. We hebben de wat bescheiden grote bloembakken voor buiten, maar we hebben ook de lange bloembakken. Als u een balkon heeft hou dan goed rekening met de grote bloembakken, omdat de grote bloembakken voor buiten al snel kunnen overheersen. Hetzelfde geldt ook voor de tuin of terras. De grote bloembakken voor buiten komen het meest tot z’n recht een in wat meer ruimtelijke omgeving.

Bekijk nu het assortiment en bestel uw bloembakken groot naar uw smaak!