Menu

Opzoek naar stevige bloempotten buiten als toevoeging aan uw prachtige tuin, terras of balkon? Plantenbak.nl heeft tijdloze en duurzame bloempotten voor buiten van hoogwaardige kwaliteit. Het is zonde om prachtige planten en bloemen niet in mooie bloempotten buiten te zetten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment dat iedere tuin of balkon kan matchen. Lees verder over de soorten bloempotten voor buiten die wij kunnen leveren.

Verschillen soorten bloempotten voor buiten

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten bloempotten voor buiten. Van verschillende soorten materialen tot aan vele soorten kleuren en vormen. Hierbij kunt u uiteraard ook de keuze 
maken in de grootte van de buiten bloempot, lengte, breedte, hoogte en het gewicht ervan.

  • Keramiek: Uitstekend geschikt als buiten bloempot. Het materiaal geeft  een moderne look, waardoor dit perfect past bij de moderne tuin. Keramiek is erg duurzaam, het slijt niet en is zeer hittebestendig. Zie hier voor alle mogelijkheden voor bloempotten buiten van keramiek.
  • Polyester: Onze polyester potten hebben een tijdloos design en erg hoogwaardig. Deze bloempotten voor buiten zijn dan ook geschikt voor elke tuin of balkon. Polyester is licht van gewicht, maar tegelijkertijd erg stevig. Het materiaal dient 2 maal per jaar gereinigd te worden met een special cleanset die wij ook leveren. Bekijk hier al onze polyester bloempotten voor buiten.

  • Kunststof: De kunststof bloempotten voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Zo zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, dit is belangrijk gezien de wisselvallige weertypes. De potten zijn waterdicht en kunnen goed tegen vorst. Geen last van lekkende potten scheuren door het vriezen. Bekijk hier alle opties voor een kunststof buiten bloempot.

  • Metaal: Een moderne en industriële look. Wij hebben potten in verschillen metaalsoorten, als aluminium, gegalvaniseerd staal en zink. Ze zijn zeer stevig en kunnen lang buitenstaan. 
    Kijk snel hier voor alle varianten.

  • Hout: Houten bloempotten buiten geven een natuurlijke uitstraling en zal aan elke tuin een mooie toevoeging zijn. Wij maken gebruik van duurzaam hout, waardoor dit niet zal gaan rotten en bestendig is tegen verschillende weertypen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, zoals kastanjehout, hardhout en vurenhout. Zie hier alle mogelijkheden voor houten bloempotten buiten.

  • Polymeerbeton: Een buiten bloempot van zeer hoge en sterke kwaliteit. Het is over het algemeen sterken dan beton en kan daardoor een grotere druk weerstaan. Dus voor scheuren hoeft u niet te vrezen. Daarnaast is het materiaal vloeistofdicht en zal geen vocht opnemen. Door de duurzaamheid gaan ze erg lang mee, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor buiten. Bekijk hier de opties.

Breng nu sfeer in uw tuin of op uw balkon, door één van de prachtige design bloempotten voor buiten aan te schaffen. Bekijk snel alle mogelijkheden voor bloempotten buiten en bestel!