Menu

Een hoge bloempot is niet alleen functioneel, maar kan een echt onderdeel van het interieur vormen. In tegenstelling tot lage of kleine varianten, is de hoge bloempot zelf de eyecatcher, en kan de inhoud rustig en subtiel zijn. Gebruik hoge bloembakken ook in de tuin om de aandacht te trekken, of mensen met meerdere grote bloembakken te begeleiden naar de voordeur!

Duidelijk aanwezig, of juist uit het zicht

Als je kiest voor een hoge bloempot in je interieur, dan kan je deze gebruiken om de aandacht te trekken. Kies voor een felle kleur, een mooi design, of plaats hem simpelweg goed in het zicht. Toch hoeven hoge bloembakken niet altijd in het oog te springen. Heb je bijvoorbeeld een hoekje over achter een tafeltje, of heb je de bank van de muur af staan, dan kan je grote bloembakken gebruiken om de bloemen of planten met de bloembak hoog in het zicht te brengen.

Hoge bloembakken in de tuin

Zet je de hoge bloembak buiten, dan kan het erg mooi zijn om een (donker)grijze bak te combineren met een heldere groene plant, zoals een buxus. De groene kleur steekt goed af bij de bak, en komt hierdoor nog beter uit. Voor het huis zie je vaak de hoge bloembak buiten staan in meerdere aantallen. Ze zijn namelijk uitermate geschikt om een mooie lijn te creëren naar de voordeur. Al is een enkele hoge bloembak buiten naast de deur natuurlijk ook altijd mooi, en ook deze zal de aandacht trekken.

Trends rondom grote bloembakken

De laatste jaren zijn grote bloembakken steeds populairder geworden. Niet alleen de massieve versies die een tuin praktisch kunnen vullen door hun afmetingen zien we steeds vaker terug. Door bij de afmetingen van de bloembak hoog en smal te kiezen, en dit te combineren met mooie kleuren of opvallende designs, kunnen deze net zo goed de aandacht trekken als de brede varianten. Gebruik de filters aan de linkerzijde om je eigen hoogte en breedte te kiezen, en te zien wat we in ons uitgebreide aanbod voor u hebben zitten!