Menu

Een rechthoekige plantenbak biedt vele mogelijkheden. Zo kunnen ze gebruikt worden als een afscheiding in de tuin, als enorme eyecatcher met veel groen of kleur, of om precies een bepaalde ruimte op te vullen.

Rechthoekige plantenbak als afscheiding

Dankzij de vele afmetingen van de rechthoekige plantenbak, zijn ze ideaal om te gebruiken als markering van een bepaalde ruimte of oppervlakte. Het is erg makkelijk om een indeling in de tuin te maken, door te spelen met de afmetingen. Door een rechthoekige plantenbak buiten te gebruiken in een smalle lange vorm, dient deze als een soort muurtje. Kies je voor een hoge rechthoekige plantenbak buiten, dan kan je met kleine bloemen of planten een kleurrijke hoge afscheiding maken. Pak je kleinere versies, dan kan je hoge planten gebruiken als een soort natuurlijke muur.

Rechthoekige plantenbak als eyecatcher

In ons assortiment vindt u een rechthoekige plantenbak in elk formaat. De grotere, hogere producten kunnen echte aandachtstrekkers zijn. Dankzij de mooie materialen en designs, volstaat deze zelfs zonder inhoud al als een waar kunstwerk in de tuin. Combineer ze met mooie planten en kleurrijke bloemen, en zowel de rechthoekige plantenbak, als de inhoud stelen de show!

Ruimtes perfect opvullen

Als je ruimte hebt in de tuin, die moeilijk te benutten is, dan is de rechthoekige plantenbak buiten de oplossing! Kies de afmeting die precies in de ruimte past, en laat geen enkele centimeter verloren gaan. Zet ze in een hoek om van de loze ruimte ineens een waar groen feest te maken, of zet ze tegen een lange muur om deze te breken en onderdeel te maken van de tuin.